SEMIN ima proizvode koji ispunjavaju sve zahteve za kvalitetnu izradu spojeva između gipsanih ploča.

Sa ovim proizvodima spajanje gipsanih ploča je lakše i brže jer imaju različito otvoreno vreme za rad,što omogućava izbor određenog proizvoda prema obimu posla.Proizvodi su dostupni u obliku praha i gotove mase spremne za upotrebu.

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

CE 78 ½ H

CE 78 ½ H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Otvoreno vreme za rad 30 minuta (1/2 h). Idealno za male radne površine. Pogodno i za hladno i vlažno vreme. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 1H

CE 78 1H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Otvoreno vreme za rad 1 sat. Idealno za male radne površine. Pogodno i za hladno i vlažno vreme. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 2H

CE 78 2H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Nisko skupljanje. Otvoreno vreme za rad 2 sata. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25

CE 78 RAPIDE 4H

CE 78 4H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Nisko skupljanje. Otvoreno vreme za rad 4 sata. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 8H

CE 78 8H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Idealno za velika gradilišta. Otvoreno vreme za rad- 8 sati. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 24H

CE 78 24H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Idealno za velika gradilišta. Može se koristiti i za mašinsku primenu. Otvoreno vreme za rad 24 sata. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 86

CE 86 je ispuna za spojeve gips ploča bez upotrebe bandaž trake. Višenamenski proizvod. Odlična adhezija na većini podloga.

PLAKIST CE 78 PERFECT’JOINT

Plakist CE 78 Perfect Joint je gotova masa (ispuna) specijalno formulisana za spajanje gips-kartonskih ploča u kombinaciji sa bandaž trakom. Masa je bele boje,vrlo dobro klizi,lako brušenje . Pored osnovne ručne primene,može se koristiti i mašinska .

PLAKIST CE 78 PERFECT’LIGHT

Plakist CE78 Perfect Light je lagana gotova masa (ispuna) spremna za upotrebu . Specijalno formulisana za ispunjavanje spojeva gips-kartonskih ploča u kombinaciji sa bandaž trakom.