Prikaz 1–12 od 20 rezultata

SEMIN UFF 4 H UNIVERSAL FILLER&FINISH

SEMIN UFF (universal filler i finish) je univerzalno punilo sa više funkcija. Praškasti proizvod u vidu pudera. Otvoreno vreme za rad od 2h i 4h. Lako se nanosi i ima jako lepu završnu obradu. Koristi se za sve unutrašnje radove.

CE 78 ½ H

CE 78 ½ H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Otvoreno vreme za rad 30 minuta (1/2 h). Idealno za male radne površine. Pogodno i za hladno i vlažno vreme. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 1H

CE 78 1H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Otvoreno vreme za rad 1 sat. Idealno za male radne površine. Pogodno i za hladno i vlažno vreme. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 2H

CE 78 2H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Nisko skupljanje. Otvoreno vreme za rad 2 sata. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25

CE 78 RAPIDE 4H

CE 78 4H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Nisko skupljanje. Otvoreno vreme za rad 4 sata. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 8H

CE 78 8H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Idealno za velika gradilišta. Otvoreno vreme za rad- 8 sati. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 78 24H

CE 78 24H ispuna za spojeve gipsanih ploča u praškastom obliku. Veoma lepa završna obrada. Idealno za velika gradilišta. Može se koristiti i za mašinsku primenu. Otvoreno vreme za rad 24 sata. PAKOVANJE: papirni džakovi od 5 i 25 kg.

CE 86

CE 86 je ispuna za spojeve gips ploča bez upotrebe bandaž trake. Višenamenski proizvod. Odlična adhezija na većini podloga.

PLAKIST CE 78 PERFECT’JOINT

Plakist CE 78 Perfect Joint je gotova masa (ispuna) specijalno formulisana za spajanje gips-kartonskih ploča u kombinaciji sa bandaž trakom. Masa je bele boje,vrlo dobro klizi,lako brušenje . Pored osnovne ručne primene,može se koristiti i mašinska .

PLAKIST CE 78 PERFECT’LIGHT

Plakist CE78 Perfect Light je lagana gotova masa (ispuna) spremna za upotrebu . Specijalno formulisana za ispunjavanje spojeva gips-kartonskih ploča u kombinaciji sa bandaž trakom.

SEMIN LIGHT

SEM-LIGHT je gotova lagana masa spremna za upotrebu.Koristi se za popunjavanje rupa i pukotina,kao i drugih raznih oštećenja na zidovima.

FIBERLASTIC CARTOUCHE

FIBRELASTIC je elastično punilo(masa) za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Ima kontinuiranu elastičnost i lako apsorbuje deformacije podloge.